ECTP
 

Blogs

Hier tref je enkele blogs aan die ik geschreven heb en inzicht geven in mijn denkwijze. Die blogs hoeven je uiteraard niet allemaal aan te spreken maar geven wel inzicht in hoe ik zaken met elkaar kan verbinden om tot verrassende oplossingen te komen. En soms blijkt het dan een vooruitziende blik geweest te zijn.

2022-04-09

If you can’t beat them, join them….. and still beat them later

if you (1).jpeg
Wanneer: ergens in het jaar 2010
Onderwerp: de grote concurrentie van Payment Service Providers op het gebied van het aansluiten van webshops op iDEAL.
Aanwezig: mijn collega Carol Scholte en ikzelf
Locatie: het restaurant van het hoofdkantoor van Rabobank Nederland in Utrecht

If you can’t beat them, join them…..
Samen met mijn collega Carol Scholte kwam ik tot de conclusie dat de Payment Service Providers dusdanig veel aansluit-service en -gemak aan webshops boden en dat de bank er niet in slaagde zelf voldoende directe iDEAL-aansluitingen te verkopen.
Onder het motto “If you can’t beat them, join them” hebben wij toen samen het initiatief genomen om ook als Rabobank een Collecterende Payment Service Provider (CPSP) op te zetten. [Meer weten…]

Admin - 23:43:02 @ Werk | Een opmerking toevoegen

De cirkel is rond!

Cirkel is rond.png

Na bijna 37 jaar bij Rabobank neem ik per 1 oktober afscheid en sla ik een heel groot en mooi hoofdstuk uit mijn werkzame leven dicht.

Terugkijkend kan ik constateren dat Rabobank mij veel gebracht heeft: collega’s waar het fijn mee samenwerken was, uitdagende omgevingen (die ik zelf vaak bewust opzocht) en allerlei ondersteuning bij mijn persoonlijke ontwikkeling.

Die kansen en mogelijkheden heb ik graag aangepakt en zo heb ik met veel plezier al die jaren bij Rabobank gewerkt. [Meer weten…]

Admin - 22:34:12 @ Werk | Een opmerking toevoegen