ECTP
 

Blogs

Hier tref je enkele blogs aan die ik geschreven heb en inzicht geven in mijn denkwijze. Die blogs hoeven je uiteraard niet allemaal aan te spreken maar geven wel inzicht in hoe ik zaken met elkaar kan verbinden om tot verrassende oplossingen te komen. En soms blijkt het dan een vooruitziende blik geweest te zijn.

2022-04-09

De cirkel is rond!

Cirkel is rond.png

Na bijna 37 jaar bij Rabobank neem ik per 1 oktober afscheid en sla ik een heel groot en mooi hoofdstuk uit mijn werkzame leven dicht.

Terugkijkend kan ik constateren dat Rabobank mij veel gebracht heeft: collega’s waar het fijn mee samenwerken was, uitdagende omgevingen (die ik zelf vaak bewust opzocht) en allerlei ondersteuning bij mijn persoonlijke ontwikkeling.

Die kansen en mogelijkheden heb ik graag aangepakt en zo heb ik met veel plezier al die jaren bij Rabobank gewerkt. En uiteraard heb ik daar mijn “ziel en zaligheid” in gestoken.

Zonder collega’s tekort te doen, hebben enkele personen die ik wil noemen mij gesteund op beslissende momenten in mijn loopbaan: directeur Arie Gerrits die mij de kans bood om bij Rabobank Asten aan de slag te gaan en directeur Henk Hoeks die mij gestimuleerd heeft om vanuit Rabobank Asten te participeren in overleggen bij Rabobank Nederland. Dat laatste heeft weer deuren bij Rabobank Nederland voor mij geopend.

Ik ga nu een nieuw hoofdstuk open slaan waarvan nog niet duidelijk is hoe dat er precies uit gaat zien, maar ik heb daar wel positieve verwachtingen van. Daarnaast was én blijf ik uiteraard ook bezig met mijn eigen bedrijf Tree Solutions en de eerste spin-off daarvan die organisaties aan meer vrijwilligers helpt: Benvido. Kortom als ik iets niet ga doen, is het mij vervelen.

Wat ik waarschijnlijk nog het meest ga missen zijn de leuke discussies met collega’s tijdens o.a. de lunchpauzes. Dat ging vaak over bancaire aangelegenheden, maar ook regelmatig over allerlei, soms controversiële, wereldse ontwikkelingen. Daarbij vond ik het altijd leuk om met prikkelende stellingen de discussie te voeden. Die “food for thought” ga ik hier af en toe publiceren om mogelijk interessante discussies op gang te krijgen. Voel je vrij om daarop te reageren.

Oorspronkelijk door mij gepubliceerd op 29 september 2016

Admin - 22:34:12 @ Werk | Een opmerking toevoegen